Тримання під вартою чи застава в майже 2 мільйони: Що буде із затриманим наркоторговцем?

Тримання під вартою чи застава в майже 2 мільйони: Що буде із затриманим наркоторговцем?
Під варту на 60 діб взяли мешканця м. Дніпра, якого затримали з майже 500 грамами речовини, схожої на метамфетамін. Альтернативна міра запобіжного заходу - застава, у розмірі 1 млн 921 тис грн. Про це повідомили у пресслужбі прокуратури Закарпатської області.

 

Затримали 48-річного підозрюваного правоохоронці Закарпатської області у с. Винники на Львівщині. Як інформує ГУ НП в Закарпатській області, затриманий є членом міжрегіонального угруповання, яке систематично переправляло психотропні речовини до Закарпаття та інших областей. Наразі встановлюється місцезнаходження інших осіб, причетних до вчинення злочину.

Під час огляду автомобіля «Audі Allroad», на якому затриманий дніпрянин пересувався разом із дочкою, правоохоронці виявили пакунок з речовиною, схожою на метамфетамін, вагою майже 500 грамів. Її чоловік мав передати іншому дилеру.

Дії підозрюваного кваліфіковані за ч.3 ст.307 КК України (збут психотропних речовин, вчинений в особливо великих розмірах групою осіб). Наразі він утримується в ізоляторі тимчасового тримання.

У ході проведення оперативних заходів слідчим управлінням ГУНП в Закарпатській області проведено 5обшуків за місцем проживання фігурантів – Ужгороді, Дніпрі, та Мукачеві. У фігурантів кримінального провадження вилучено 15 грамів амфетаміну і 1100 євро, мобільні телефони, сім-картки, які члени угруповання використовували для обміну інформацією. 

Триває подальше досудове розслідування.

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

07 листопада 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів