Молдованин хотів потрапити до Словаччини за чужим паспортом – закарпатські прикордонники були проти

Молдованин хотів потрапити до Словаччини за чужим паспортом – закарпатські прикордонники були проти
Учора ввечері у пункті пропуску «Ужгород» затримали іноземця, який намагався перетнути українсько-словацький кордон за недійсним паспортним документом. Правопорушника виявили у рейсовому автобусі «Мукачево - Кошице».

 

Під час перевірки документів один з пасажирів надав прикордонному наряду закордонний паспорт громадянина Молдови з ознаками підробки. Документ вирішили перевірити поглиблено і встановили, що він не належить пред’явникові та не відповідає встановленому зразку.

Іноземець не мав при собі інших документів, які б підтвердили його особу. Він назвався громадянином Молдови.

Затриманого доставили у спецприміщення «Оноківці» відділу прикордонної служби «Ужгород». Після встановлення особи чоловіка притягнуть до адміністративної відповідальності за спробу незаконного перетину державного кордону України.

Підроблений документ у правопорушника вилучили та передали співробітникам слідчо-оперативної групи Нацполіції. На адресу слідчого відділу Ужгородського РВП ГУНП в Закарпатській області направлено повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого  ч.4 ст.358 ККУ «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів».

Прес-служба Чопського прикордонного загону

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

17 листопада 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів