Жіноча шпаргалка: 12 способів для природного росту волосся

Жіноча шпаргалка: 12 способів для природного росту волосся
Але багато людей не знають, з чого почати, тому тут ви дізнаєтеся про різні способи природного росту волосся.

 

Контролюйте раціон

Переконайтеся, що ви їсте здорову їжу, таку як фрукти й овочі. Поступаючи таким чином, ви будете забезпечувати своє тіло вітамінами, в результаті чого ваше тіло буде мати достатньо вітамінів і поживних речовин, щоб дати ріст вашому волоссю.

Цибульний сік

Цибульний сік підвищує швидкість росту волосся, тому що він відповідає за поліпшення продукції колагену вашого тіла.

Алое віра

Гель від рослини алое віра має здатність усувати випадання волосся, тому що він здатний заспокоювати ваш скальп і підготовляти його для того, щоб підвищити здоровий ріст волосся. Рекомендується наносити алое віра безпосередньо на шкіру голови один раз на день.

Риб'ячий жир

Риб'ячий жир містить омега-3 жирні кислоти, тому він корисний для природного росту волосся.

Кокосова олія

Кокосова олія відповідальна за протеїн. Він важливий для росту здорового волосся. Рекомендується наносити кокосову олію безпосередньо на шкіру голови й масажувати.

Помасажуйте шкіру голови

Іноді можна просто масажувати шкіру голови, щоб сприяти росту волосся, тому що це допомагає стимулювати шкіру голови й сприяє росту волосся в цілому.

Збільшіть свою активність

Коли ваше тіло активне, воно знижує стресові гормони, які здатні пошкодити волосяні фолікули. З-за цього треба залишатися активними впродовж усього дня, щоб запобігти пошкодженню волосся гормонами стресу.

Яєчна маска

Яєчні маски надзвичайно корисні, якщо ви хочете відростити волосся, тому що вони містять дуже високий рівень білка, який допомагає сформувати нове волосся.

Зелений чай

Зелений чай наповнений речовинами, які мають омолоджуючі властивості, які не тільки підвищують здоровий ріст волосся, але і запобігають випадання волосся.

Яблучний оцет

Яблучний оцет — це рідина, яку отримують з ферментованого яблучного соку, і він рекомендується для стимулювання росту волосся, оскільки він регулює рівень pH вашого волосся. Для того, щоб здорове волосся росло, воно повинне мати певний рівень pH. І яблучний оцет допомагає в підтримці здорового рівня pH.

Олія герані

Олія герані допомагає поліпшити циркуляцію крові й відновлює волосся.

Лимон

Лимон корисний для росту вашого волосся, тому що він підвищує новий ріст волосся і покращує якість волосся. Нанесіть кілька крапель лимонного соку безпосередньо на шкіру голови.

 

13 грудня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів