В Ужгороді стартував кікбоксерський «Кубок Святого Миколая»

В Ужгороді стартував кікбоксерський «Кубок Святого Миколая»
Міжнародний турнір з кікбоксингу зібрав обласному центрі Закарпаття спортсменів із клубів Словаччини та України – міст Кошице та Міхаловце, Ужгорода, Хуста та Виноградова, загалом близько сотні учасників.

 

Привітав спортсменів, тренерів, батьків і Ужгородський міський голова Богдан Андріїв. Богдан Євстафійович побажав учасникам змагань перемог та боїв без травм, подякував тренерам за роботу з молоддю, батькам – за підтримку захоплень дітей. Окремо Богдан Андріїв подякував голові Федерації кікбоксингу Закарпаття, заслуженому працівнику фізичної культури і спорту України, заслуженому тренеру України і засновнику спортивного клубу «Іппон» Анатолію Перцеву. Саме завдяки пану Анатолію, відзначив міський голова, про Ужгород, його кікбоксерів відомо далеко за межами міста, на міжнародній спортивній арені.

Анатолій Перцев, звертаючись до присутніх, наголосив, що цього року Закарпаття уперше за останні 20 років має чемпіона Європи із кікбоксингу. Ним став вихованець «Іппону» Іван Зарева, цей титул зберігатиметься за ним 2 роки. Юного чемпіона привітав та вручив подарунок міський голова Богдан Андріїв. Також Анатолій Перцев побажав успішних боїв спортсменам, подякував за підтримку меценатам, владі, вручив подарунки благодійникам, тренерам та спортсменам. Змагання з кікбоксингу в Ужгороді триватимуть два дні – 21-22 грудня.

Джерело: пресслужба Ужгородської міської ради

 

21 грудня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів