ДТП на Ужгородщині: з вини п’яного водія травмувалися люди

ДТП на Ужгородщині: з вини п’яного водія травмувалися люди
В Ужгородському районі внаслідок зіткнення двох автомобілів, з вини п’яного водія, травмувалися люди. Поліція розпочала за даним фактом розслідування

 

Учора, 29 грудня, близько 22:00 години в поліцію надійшло повідомлення від медиків про ДТП з потерпілими в Ужгородському районі.

Слідчо-оперативна група, прибувши на місце події, встановила, що на автодорозі в напрямку села Червоне Ужгородського району зіткнулися автомобілі марки "Opel Vivaro" та "Volkswagen Passat". Водій першого авто розпочав маневр повороту вправо, коли у нього врізався "Volkswagen",який їхав позаду. Встановлено, що винуватець аваріі перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Внаслідок зіткнення обидва автомобілі зазнали суттєвих ушкоджень. Водія "Volkswagen" доставлено в міську лікарню Ужгорода, лікарі діагностували в нього політравму. В іншого водія незначні тілесні ушкодження.

Поліція розпочала за даним фактом розслідування, попередня правова кваліфікація - ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України (Порушення вимог безпеки дорожнього руху). Обидва автомобілі доставлено на спецмайданчик поліції Ужгородського району. Обставини автопригоди з’ясовують слідчі.

Відділ комунікаціі поліції Закарпатської області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

30 грудня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів