«Минай» спробує поборотися за путівку до прем’єр-ліги

«Минай» спробує поборотися за путівку до прем’єр-ліги
Про це повідомив президент ФК «Минай» Валерій Пересоляк у інтерв’ю, яке днями вийшло на офіційному сайті клубу. Він зауважив, що задоволений досягненням «Минаю», який в минулому сезоні зумів вийти в першу лігу, а в поточному чемпіонаті конкурує за потрапляння до вищого дивізіону вітчизняного футболу. Клуб з Ужгородщини боротиметься і в Кубку України, де спробує пройти в 1/4 фіналу іншого представника першої ліги – петровський «Інгулець».

 

Також за словами керівника ФК у 2020 році на «Минай-Арені» відбудеться традиційний турнір ім.Баннікова за участі молодіжної збірної України.

Ще трохи цікавих фактів про «Минай». За інформацією провідного спортивного німецького сайту Transfermarket.com, сукупна трансферна ціна гравців «Минаю» складає 2,65 млн. євро. Минулого року (станом на кінець 2018-го) ця цифра була вдвічі меншою – 1,35 млн. євро, отже можна стверджувати, що наші гравці, на думку експертів, подорожчали вдвічі.

Найдорожчим серед футболістів закарпатської команди фахівці transfermarket називають Максима Жичикова – трансферну вартість його оцінюють у 300 тисяч євро. Далі йдуть Андрій Попович, Роберт Гегедош, Анатолій Нурієв, Максим Гавриленко – їх оцінюють мінімум в 175 тисяч. Трохи менше, 150 тис. коштує трансфер Олександра Маткобожика, Петра Стасюка та Артура Карнози, а Вадим Страшкевич – 125 тисяч.

Варто відзначити, що у порівнянні з минулим роком найбільше ціна виросла на Петра Стасюка – із 75 до 150 тисяч. А ще подорожчали Гавриленко (на 50 тисяч), Нурієв та Гегедош (на 75 тисяч), Маткобожик, Маїк, Пиняшко та інші. 

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграм

 

11 січня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів