Закарпатський ФК «Минай» по-товариськи переграв ФК «Львів»

Закарпатський ФК «Минай» по-товариськи переграв ФК «Львів»
Після трьох спарингів в Угорщині, першоліговий «Минай» провів перший товариський матч в Україні, зігравши у Львові з однойменним ФК «Львів», який нині виступає в премєр-лізі. До слова, зі «Львовом» минайці вже мали нагоду зустрічатися в рамках Кубка України. Як і в кубковій дуелі, так і в товариській грі закарпатці вийшли переможцями у цій дуелі. Як повідомляє минайський сайт, програвши перший тайм - 0:1, команда з Ужгородщини зуміла перевернути хід поєдинку у другому та вирвати звитягу на останніх хвилинах.

 

У першому таймі закарпатській команді не вистачало зіграності – зі стартових хвилин вийшло чимало нових гравців, які перебувають у клубі на перегляді. Відповідно, з’являлися помилки, чим користувався суперник. Перший тайм, можна сказати, пройшов саме за переваги "Львова". І це вилилося у голи – на 24-ій хвилині Богунов забив зі штрафного.

Проте вже в другому товариському матчі поспіль наша команда проявила характер. І наступні 45 хвилин закарпатці провели значно краще. Тренерський штаб випустив більш оптимальний склад, який і почав приносити результат. Команда почала пресингувати, більше володіти м’ячом. Як підсумок – з’явилися моменти, які перейшли у голи. Спочатку на 53-ій хвилині відзначився Олег Маїк - він виявився найбільш спритним у штрафній суперника після розіграшу кутового і вколотив мяч у ворота. А наприкінці гри, на 89-ій хвилині, відзначився Владислав Микуляк після гарно розіграної комбінації від Карнози, Страшкевича та Глаголи, які вивели досвідченого гравця на хорошу ударну позицію. Окрім них, протягом другого тайму моменти для голу мали  Карноза, Глагола, Кіча. У підсумку "Минай" здобуває перемогу над командою УПЛ – 2:1

Наступний товариський поєдинок в рамках перших тренувальних зборів «минайці» проведуть в Ужгороді. В суботу, 25 січня, наша команда зіграє з «Татраном» з Пряшева (Словаччина). Матч відбудеться на штучному полі стадіону «Авангард».

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

25 січня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів