ФК «Ужгород» громить у спаринзі словацький «Татран U-21»

ФК «Ужгород» громить у спаринзі словацький «Татран U-21»
Підопічні Михайла Іваниці доволі легко переграли суперників із Пряшева на штучному полі стадіону «Авангард». Гра відбувалася під диктовку господарів. Гості більшою мірою захищалися й поки вистачало фізичних кондицій, то стримували натиск закарпатців.

 

І все ж – 8:0. Голи в «Ужгорода» забивали Іван Качур (2), Сергій Машталір, Вадим Ференцик (3), Віктор Ряшко й Максим Кодря.

Після матчу Михайло Михайлович зазначив: «Підготовка йде за планом. 30 січня завершиться перший етап підготовки. Продивляємося потенційних кандидатів. Особливо з області. Даємо кожному можливість проявити себе. Щодо тренувань, то до хлопців претензій немає. Працюють самовіддано, хоч навантажень не знижуємо. Учора в дворазовому режимі трудилися, сьогодні мало бути ранкове заняття, але оскільки домовилися про гру на першу годину, то не було сенсу. У матчі з «Татраном» суперники з нами грали молоді. Поки могли, чинили опір, та на цій стадії ми десь фізично сильніше виглядали за пряшівців. Але ейфорії від перемоги немає. Головне – якнайкраще підготуватися до чемпіонату. На першому етапі 28 січня ми ще зіграємо з ФК «Минай». Хороший, добре вкомплектований коллектив першої ліги, на його фоні буде добре видно, як ми тепер виглядаємо. 30-ого повинна відбутися гра з ФК «Кошіце». На другому етапіще не планували, однак хотілось би зіграти 5–6 поєдинків. Ведемо перемовини. Можливо, до Угорщини поїдемо чи Словаччини. Можливо, хтось сюди приїде на тренувальний збір. Теж домовлятимемося».

Ffz.org.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

27 січня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів