ФК «Ужгород» зіграв спаринг з ФК «Тернопіль»

ФК «Ужгород» зіграв спаринг з ФК «Тернопіль»
У понеділок, 24 лютого в ході навчально-тренувальних зборів ФК «Ужгород» зіграв черговий спаринг з лідером другої ліги – тернопільською «Нивою».

 

Поєдинок відбувся в м. Моршин, де тернопільська команда проводить свої тренувальні збори.

Лідери чемпіонату зуміли першими відкрити рахунок – м’яч від ноги оборонця «Ужгорода» зрикошетив у власну сітку воріт. Однак, ужгородці після цього продемонстрували доволі якісний футбол і могли ще до кінця першого тайму не тільки зрівняти рахунок, а й вийти уперед. Після удару метрів з 30 Адріан Пуканич перевірив на міць поперечину, а ще в одному з епізодів кіпер «Ниви» двічі рятував свою команду після ударів ужгородських футболістів.

В другій половині закарпатці таки провели один м’яч – Павло Тищук зумів випередити під час виходу воротаря суперника, зблизився до воріт і, розстріляв володіння «Ниви», незважаючи на підстраховку оборонця. Однак, до завершення матчу підопічні Михайла Іваниці не змогли втримати нічиний результат і пропустили у власні ворота ще два м’ячі. Тож поразка – 1:3.

Вже в суботу, 29 лютого  об 11:00 ФК «Ужгород» на рідному «Авангарді» зіграє черговий спаринг з мукачівським МФА. Початок об 11:00.

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

27 лютого 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів