Гандбол: «Карпати» починають домашній з’їзний тур з поразки від лідера

Гандбол: «Карпати» починають домашній з’їзний тур з поразки від лідера
У першому з’їзному турі другого етапу чемпіонату України з гандболу в жіночій суперлізі ужгородські «Карпати» 6 березня зійшлися з чинним чемпіоном країни львівською «Галичанкою».

 

Вийшов досить цікавий поєдинок, хоч постійно в ході матчу відчувалася перевага технічна та тактична перевага галицьких гандболісток. Та наші дівчата завдяки характеру зуміли нав’язати супернику бій.

Перший період завершився з результатом – 12:14. Перші хвилини другого періоду дали певну надію вболівальникам ужгородської команди, які скоротили відставання, і навіть зуміли вирівняти рахунок до 16:16. Особливо старалася Яна Готра, яка реалізувала кілька своїх нагод та закинула  семиметрові штрафні кидки. Однак, «Галичанка» за підтримки хлопців з Галицької бригади національної гвардії, які патрулюють наше місто, не дали можливості господаркам вийти уперед, а скористалися чередою помилок наших дівчат. Заволоділи перевагою, а далі вже нарощували голевий гандикап – у підсумку  фіаско – 27:35.

7 березня у нашої команди надважливий поєдинок із головним із конкурентів у боротьбі за срібло – миколаївським «Реалом». Тож за підтримки рідних трибун , сподіваюся, що команда зможе домогтися перемоги. Цей матч відбудеться в СК «Юність», початок о 18:00.

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

07 березня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів