Брикети Піні Кей — що це?

Брикети Піні Кей — що це?
Сучасна виробнича лінія дозволяє виготовити брикети Піні Кей будь-яких розмірів. Для їх виробництва використовується пресування, що дозволяє збільшити ефективність під час горіння.

 

Після завершення пресування відбувається обробка поверхні методом випалу. Піні Кей — це економічний вид палива, яке відрізняється від традиційних аналогів рядом переваг.

Процес горіння триває значно довше, ніж у випадку зі звичайними дровами. Протягом тривалого часу брикет продовжує тліти, а при повному прогоранні залишається мінімальна кількість золи. Купити паливні брикети буде не складно, якщо скористатися послугами спеціалізованої компанії — https://drova-kiev.in.ua/uk/briketi-pelleti/briketi-pini-kay.

Універсальність евродров перевірена протягом десятиліть їх успішного застосування. Паливо може успішно використовуватися для камінів, печей або мангалів. Екологічний склад сировини підходить для використання в сауні, а також готування страв на відкритому вогні. В середньому показник теплотворності досягає 4500 ккал/кг. Це вище показників найкращих сухих дров.

Переваги паливних брикетів

Підібрати відповідне паливо не складно, адже для цього достатньо ознайомитися з його особливостями. Оцінити паливні брикети та їх переваги на практиці встигли багато людей. Всі вони відзначають високу якість євродрів, а також зручність їх застосування.

Євродрова стануть відмінною заміною вугіллю і дровам в регіонах, де ці ресурси знаходяться в дефіциті. Для їх виробництва використовуються відходи деревообробної промисловості, що дозволяє з турботою ставитися до навколишнього середовища. Більше немає необхідності витрачати багато часу на заготівлю дров.

Щоб отримати брикети досить мати доступ до тирси, лушпиння або трісок, яких в нашій країні більше ніж достатньо. Якщо порівнювати з аналогічними паливними ресурсами, то можна помітити, що ціни на паливні брикети невисокі. Ще більша економія виходить в разі, якщо замовити паливні брикети оптом.

Висновки

За допомогою паливних брикетів вдається значно поліпшити якість опалення приміщень, а також знизити витрати на обігрів. Процес нагрівання значно прискорюється. У власника будинку з'являється можливість запасати паливо перед початком сезону. Можна придбати брикети на кілька років вперед, щоб в майбутньому позбутися необхідності вирішувати подібні питання. Паливні брикети є економним видом палива для опалювального обладнання, яке знижує експлуатаційні витрати.

 

11 березня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів