«Минай» виходить до півфіналу Кубку України

«Минай» виходить до півфіналу Кубку України
Драматичним, переповненим емоцій через край вийшов чвертьфінальний поєдинок на «Минай Арені» між закарпатським ФК «Минай» та петрівським «Інгульцем».

 

Поєдинок вийшов вельми цікавим, незважаючи на важке весняне поле, гравці продемонстрували досить пристойні швидкості. Перші півтайму тривала рівна гра, переважно в центральній частині поля. Воротарі обох команд вкрай рідко вступали в гру. На 30-й хвилині Василь Пиняшко з лівого фланга змістився центр і завдав обвідний удар під дальню стійку, кіпер «Інгульця» хоч витягнувся в струну, однак м’яч не дістав, та підстрахувала стійка, а от на підборі вдало зіграв інший закарпатець Олександр Глагола, який вже не дав шансів Шусту.

Саме за такого рахунку команди пішли на перерву.

Початок другого тайму був за гостями. У «Інгульця» попереду виділявся фактурний грузинський форварда Ніка Січінава. Саме він взяв активну участь у взятті синайських воріт на 55-й хвилині – зумів вдало прийняти верхову передачу, відкотив на партнера, той навісив у карний майданчик, де головою вдало переграв кіпера закарпатської команди Олександр Мішуренко – 1:1.

Незважаючи на те, що гості догравали матч в меншості, через вилучення, господарі не змогли скористатися чисельною перевагою, хоч і мали кілька нагод, А в другоміовертаймі у складах команд відбулося по вилученню. Але голів вболівальники не побачили, тож переможця довелося визначити у серії післяматчевих пенальті. По девять одинадцятиметрових виконали гравці обох команд. Справжнім героєм у цей відповідальний момент поєдинку став воротар «Минаю» Андрій Попович, який не тільки зумів двічі парирувати одинадцятиметрові стандарти, а й сам став автором м’яча з пенальті. А ось його колега з «Інгульця» Богдан Шуст переграти Андрія не зумів, тож перемога по пенальті – 6:5 за «Минаєм».

З ким і де гратиме «Минай» у півфіналі стане відомо в середу 13 березня, після процедури жеребкування. Вже відомо, що до півфіналу Кубку України вийшло київське «Динамо», ФК «Маріуполь», а завтра стане відомий четвертий півфіналіст після матчу «Десна» (Чернігів) – «Ворскла» (Полтава).

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

12 березня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів