Офіційно: На Закарпатті підтверджено 23 випадки інфікування коронавірусом

Офіційно: На Закарпатті підтверджено 23 випадки інфікування коронавірусом
Виконувач обов'язків голови Закарпатської обласної державної адміністрації Олексій Гетманенко щойно повідомив про офіційне підтвердження 23 випадків інфікування коронавірусом на Закарпатті.

 

Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбук.

"Наразі Закарпатським обласним лабораторним центром встановлено COVID-19 у 23 закарпатців: 19 людей – це контактні особи мукачівки - першої пацієнтки, у якої підтвердили коронавірус. Двоє – мешканці Тячівського району, і одна особа із Ужгорода", - написав Олексій Гетманенко.

Він уточнив, що "стан усіх пацієнтів задовільний. Двоє з них знаходяться на лікуванні в Обласній інфекційній лікарні в Ужгороді, інші лікуються удома під наглядом медиків".

З гарних новин – Ужгород тепер може проводити тести методом ПЛР без відправки на підтвердження до Києва. Це зумовлено тим, що отримані в Ужгороді результати аналізів підтвердилися у київській лабораторії. Відтепер Закарпатський обласний лабораторний центр у м. Ужгород верифікований референс лабораторією МОЗ України у м.Київ.

До цього на Закарпатті був офіційно 1 підтверджений випадок. У Мукачівки. Жінка двічі відвідала церкву, мала 51 контактну особу. У 19 із них в Ужгороді методом ПЛР підтвердили коронавірус. Аналізи додатково відправляли до Києва.

Станом на 22:00, за даними МОЗ, в Україні зафіксовано 897 випадків коронавірусної хвороби COVID-19.

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

02 квітня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів