Ефективні й прості способи відновлення сухого волосся, які не вимагають великих витрат

Ефективні й прості способи відновлення сухого волосся, які не вимагають великих витрат
Красиве і блискуче волосся — це ознака здоров'я. Коли волосся стає ламким, то воно псує жіночий образ. Тому представниці прекрасної статі намагаються всіма способами оживити сухе волосся. Можна звертатися в салони краси для проведення різних процедур. Вони дуже ефективні, але часто коштують дуже дорого, інформує Ukr.Media.

 

Тепла олія

Користь олії для волосся давно відома. Для приготування маски з олії необхідно підігріти різні олії. Потім необхідно помасажувати шкіру голови, а після робиться гаряче обгортання. Тільки олія повинна бути такою, щоб вона не обпікала шкіру голови. Через 30 хвилин волосся ретельно промивають шампунем.

Якщо робити цю процедуру один раз в тиждень, то волосся буде блискучим і шовковистим.

Яєчний білок і вода

Один яєчний білок змішується з трьома ложками води. Суміш наноситься на волосся на 30 хвилин, потім змивається. Кілька таких процедур допоможуть відновити волосся.

Мед і соняшникова олія

Маска на основі меду з додаванням соняшникової олії не лише додасть блиск волоссю, але і наситить його поживними речовинами. Для приготування береться мед і олія в рівних пропорціях. Отримана маса наноситься на волосся, а потім надівається целофановий пакет. Тримати маску на волоссі потрібно 1 годину, а потім вона змивається.

Майонез

Допоможе позбутися сухості волосся майонезна маска. Достатньо однієї столової ложки майонезу з високим ступенем жирності, щоб забезпечити волоссю зволоження та живлення. Майонез наноситься на волосся і роблять легкий масаж.

Пиво

Щоб волосся не виглядало млявим і сухим, на нього з розпилювача наноситься пиво. Навіть найбільш сухе волосся відразу ж відновиться. Не варто боятися запаху, він зникне, а волосся стане виглядати набагато краще.

Оцет

Оцет також допоможе волоссю стати блискучим і шовковистим. Досить обполіскувати волосся після миття оцтом, розведеним водою. Воно буде м'якше і придбає блиск.

Мед і банан

Банан у поєднанні з медом дають чудовий ефект і допомагають волоссю блищати. Також ця маска вважається зволожувальною, а ще допомагає захистити волосся від шкідливого впливу зовнішнього середовища.

Маски на основі натуральних компонентів робляться досить просто, але вони ефективні для усунення сухості волосся.

 

13 квітня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів