Беріть на замітку: секрети догляду за собою від жінок з різних країн світу

Беріть на замітку: секрети догляду за собою від жінок з різних країн світу
В якій би державі, і в яку б епоху не проживала жінка, вона завжди віддає багато сил на збереження і підтримку краси і молодості. У жінок кожної країни є власний косметичний ритуал, застосування якого тримається у великому секреті. Про які саме секрети йде мова?

 

Використання олії виноградних кісточок в Каліфорнії (США)

Перетворити виноградні кісточки в корисну косметичну олію придумали в сонячному штаті Америки — Каліфорнії. Вчені виявили у виноградних кісточках вміст незамінних жирних кислот Омега-6 і вітамін Е, які захищають шкіру від впливу шкідливих вільних радикалів. Змішуючи цю олію з коричневим цукром, американки використовують її в якості зволожуючого крему, інформує Ukr.Media.

Морську сіль для краси волосся використовують на Гаваях

Можуть похвалитися довгим блискучим волоссям жительки острова Гаваї, які для краси волосся використовують морську сіль. Багато косметичних засобів з тих, що пропонуються в магазинах косметики, і в салонах краси, не завжди виправдовують очікуваний результат, і мають побічні ефекти: після їх застосування з'являється лупа, порушується баланс рівня рН і видаляються натуральні олії.

А ось скраб, виготовлений з морської солі, який використовується раз на тиждень, допомагає відновити обсяг і природний блиск волосся. Посилити ефект допоможе суміш морської солі з додаванням яблучного оцту і кокосової олії.

Куркуму для кольору обличчя застосовують індійські жінки

В Індії для догляду за шкірою і волоссям жінки застосовують куркуму — подрібнений в порошок корінь рослини наносять на обличчя і тіло, після чого шкіра стає пружною і бархатистою. Порошок куркуми м'яко відлущує і відновлює природну красу шкіри. А також стимулює кровообіг і знімає запалення.

У Франції для здоров'я нігтів використовують лимонний сік

Виявляється, лаки для нігтів шкодять природному кольору і текстурі нігтів (вибачте за тавтологію). Для надання нігтям здорового вигляду, француженки йдуть на невелику хитрість: роблять ванночки з лимонного соку протягом 10-15 хвилин.

Китай: проти старіння використовують рисову воду

Рис — родом з Китаю, і найпопулярніша їжа в цій країні. Але тутешні жінки використовують рис також у косметиці. Китаянки використовують воду, в якій вони розм'якшують рис, для уповільнення старіння шкіри обличчя. При знаходженні рису у воді, рисові зерна залишають у воді частину мінералів і вітамінів. Регулярне вмивання цією водою робить чудеса, уповільнюючи передчасне старіння шкіри обличчя.

Бразилія: морквяний сік для здорової засмаги

Морква багата органічним пігментом бета-каротином. Якщо регулярно вживати морквяний сік, при впливі сонця бета-каротин перетворюється в організмі у вітамін А, який допомагає підтримувати здоров'я шкіри після засмаги. Жінки Бразилії знають про ці чудодійні властивості моркви, і п'ють свіжий морквяний сік перед тим, як відправитися на пляж. При цьому шкіра покривається ніжною засмагою і стає ніжною і бархатистою.

Джерело: Укрмедіа

 

15 квітня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів