На Закарпатті запустили онлайн-платформу для підтримки місцевих виробників. Як вона працює?

На Закарпатті запустили онлайн-платформу для підтримки місцевих виробників. Як вона працює?
Про таке нововведення розповів керівник Турінформу Закарпаття Олександр Коваль.

 

"Сьогодні заклик купувати своє дуже актуальний: в першу чергу він спрямований на підтримку місцевого виробника. З іншого боку, підштовхує останнього до вивчення ринку онлайн-продажів. Багато локальних виробників продуктів харчування навчились їх добре робити, але не навчилися поки ці продукти продавати, тим більше використовувати для цього онлайн-інструменти".

Олександр розповів, що перепонами для онлайн-продажу найчастіше є страх, відсутність знань або ж Інтернету. Сьогодні виробники вчаться жити в нових реаліях, але об'єднуються: працюють дситаційно та відкривають нові ринки.

"Це реалії підприємництва у сільській території. Тому ми вирішили влаштувати такий собі флеш-моб – купуй місцеві продукти. Десь доводиться допомагати виробникам опановувати роботу з соціальними медіа чи створювати сайти. Наш місцевий програміст навіть швидко створив сервіс для онлайн-замовлення, який можна без проблем налаштувати та запустити", - додав Олександр. 

Сучасні проблеми вимагають сучасних рішень! Сьогодні OneMenu - Система онлайн-замовлень є такою можливістю вирішити проблеми продавців продуктів, закладів харування, фермерів. Цю систему можна інтегрувати:

1. На ваш вже існуючий сайт

2. На фашу фейсбук сторінку (якщо там + 2 тис підписників)

3. Створити окрему сторінку для замовлення та ваших продаж

Це прискорить процес знайомства з вашим асортиментом, цінами, дозволить зробити замовлення, провести вам оплату, а ви підготувати та зробити відправку продукції.

 

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

 

17 квітня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів