В Ужгороді триває капітальний ремонт Капушанської ФОТО, ВІДЕО

В Ужгороді триває капітальний ремонт Капушанської ФОТО, ВІДЕО
Уже до кінця цього літа одна з головних дорожніх артерій обласного центру набуде сучасних європейських рис.

 

По вулиці Капушанській сьогодні замінюють бордюри, облаштовують тротуари, розширюють паркувальні місця. А згодом ще й повністю замінять дорожнє покриття.

Про це повідомив міський голова Ужгорода Богдан Андріїв: 

«Тут планується повна заміна системи водопостачання, зливоприймальної каналізації, ливнеприйомників, також роблять тротуари по обидва боки вулиці".  

Капітальний ремонт Капушанської – продовження поступової роботи з оновлення дорожньої інфраструктури Ужгорода. Раніше, а саме два роки тому, разючих змін зазнало перехрестя вулиць Капушанської та Легоцького.

Тут з'явилися тротуарні доріжки, нове асфальтне покриття та навіть регулювальне коло. Усе це значно полегшило рух для водіїв, які багато часу проводили у заторах. До того ж, регулювальне коло не  тільки практичне, а й естетичне. В минулому році тут висадили майже 5 тисяч тюльпанів, котрі цієї весни щодня милують око ужгородців.

До речі, вулиця Капушанська – одна з найбільших транспортних артерій Ужгорода. Очікується, що вже наприкінці літа водії зможуть комфортно проїхатися нею від площі Петефі аж до Сторожниці.

Проте, реконструкцією Капушанської модернізація дорожньої інфраструктури Ужгорода не обмежиться. Вже зараз тривають ремонтні роботи на вулицях Анкудінова, Гагаріна, Легоцького та багатьох інших.

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

22 квітня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів