У селах Мукачівської ОТГ не продаватимуть алкоголь уночі?

У селах Мукачівської ОТГ не продаватимуть алкоголь уночі?
Відповідне рішення місцеві обранці прийматимуть вже на черговій сесії Мукачівської міської ради 21 травня.

 

Згідно з документом, йдеться про заборону продажу пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових з 23.00 год. до 07.00 год. за київським часом суб’єктами господарювання (крім закладів ресторанного господарства) на території міської ОТГ.

У разі прийняття цього рішення  Мукачівському відділу поліції ГУНП в Закарпатській області, Мукачівському районному відділенню поліції Мукачівського відділу поліції ГУНП в Закарпатській області, та Головному управлінню ДПС у Закарпатській області буде рекомендовано активізувати роботу щодо посилення контролю за дотриманням даного рішення у межах власних повноважень, вживати всі передбачені законодавством України необхідні заходи до суб'єктів господарювання, що розташовані на території Мукачівської міської об’єднаної територіальної громади, які порушують встановлене цим рішенням заборону.

Як зазначається, дане рішення прийматимуть  з метою попередження правопорушень, пов’язаних із зловживанням алкоголю, зниження рівня злочинності та збереження здоров’я громадян.

Мукачівська міська рада

 

14 травня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів