Ужгородський меценат з командою подарували кардіодиспансперу необхідне обладнання

Ужгородський меценат з командою подарували кардіодиспансперу необхідне обладнання

 

Громадський активіст, меценат Євген Молнар відвідав кардіодиспанспер з необхідним для медиків обладнанням

Відомий в Ужгороді спортивний меценат та громадський активіст Молнар Євген разом з командою охоронної фірми”Агенство безпеки СБМ” відвідали сьогодні кардіодиспанспер.

Мета відвідання проста – допомогти медикам та пацієнтам долати недуги, надавши їм необхідне обладнання.

Зокрема на цей раз активіст разом з командою СБМ надали кардіодиспансперу  три апарати Боброва та монітор для операційної. Як зауважили самі благодійники, до них звернулися лікарі з Обласного кардіологічного диспансеру з проблемою відсутності необхідного медичного обладнання.

Агентство безпеки СБМ слідує цінностям підтримки та взаємодопомоги у суспільстві. Завдяки активній громадській позиції Євгена Молнара та його особистим контактам з представниками лікарень СБМ має змогу долучитись до благородної справи.

 

“Чесно кажучи теперішня ситуація в державі мені нагадує 2014 рік, коли почалися бойові дії на сході України і наша армія, на жаль, не була готова до цього…І в підтримку військовим вступила армія волонтерів, яка всебічно надавала підтримку нашим військовим, а це і продукти харчування, спецодяг, взуття, різного роду амуніція і саме важливе – це моральна та психологічна підтримка!Зараз ми бачимо те саме. Люди згуртовуються для підтримки вже армії лікарів, які прийняли удар, у зв‘язку з поширенням пандемії вірусу. Тому наш обов‘язок – підтримувати їх, адже вони піклуються про нас! Шана лікарям і міцного здоров‘я”, – зауважив Євген Молнар.

Допомога Кардіологічному диспансеру не остання ініціатива СБМ.

Нагадуємо, що нещодавно Ужгородські спортсмени закупили кисневі апарати для лікарні імені Новака, серед яких також були апарати Боброва.

Також ми писали про те, що Ужгородська охоронна фірма подбала про безпеку дитячої лікарні, подарувавши їм тривожну кнопку.

Як раніше повідомлялося, в Ужгороді працівники агенства безпеки передали медикам дитячої лікарні засоби захисту

 

15 травня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів