Чотири закарпатські лікарні отримали допомогу від Червоного Хреста

Чотири закарпатські лікарні отримали допомогу від Червоного Хреста
Про це сказала голова Закарпатської організації Товариства Червоного Христа України Іванна Сабо.

 

За її словами, це медзаклади, що приймають хворих на COVID-19. Туди передали холодильник, пральну машину, три електричні чайники, мікрохвильову піч та ноутбук. Такі комплекти, за словами голови Закарпатської організації Товариства Червоного Христа України Іванни Сабо, отримала кожна з чотирьох лікарень в Закарпатті: обласна інфекційна лікарня, обласна клінічна лікарня імені Андрія Новака, Центр легеневих хвороб, і Мукачівська обласна дитяча лікарня.

«Зараз відбувається спільна благодійна акція для забезпечення 100 лікарень України відповідною технікою. Спільна акція товариства Червоного Христа України і мережі магазинів «Ельдорадо»».

Усі передані речі вкрай потрібні в роботі кожної лікарні. Михайло Поляк, директор КНП «Обласна клінічна інфекційна лікарня», каже, що користуватимуться цією допомогою щодня:

Чотири закарпатські лікарні отримали допомогу від Червоного Хреста

Михайло Поляк: «Холодильник, який ми будемо використовувати для зберігання медикаментів, чайники, звичайно, будуть для медичних працівників. Пральна машинка, знадобиться, ми ж не можемо, деякі речі, виносити з інфекційної лікарні, ми їх премо на роботі і вона нам дуже в нагоді».

UA:Суспільне

 

16 травня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів