У дитсадках Ужгорода за карантин проводять капітальні ремонти (ВІДЕО)

У дитсадках Ужгорода за карантин проводять капітальні ремонти (ВІДЕО)
Поки діти на карантині, у дошкільних навчальних закладах Ужгорода кипить робота. Будівельники лагодять системи вентиляції, водопостачання і водовідведення, замінюють плитку та меблі. А в дитячих садочках № 40 та № 7 уже незабаром з’являться нові харчоблоки.

 

Двадцять років їдальня садочку № 7, який відвідує понад сто дітей, не знала ремонту. У плачевному стані тут було все: від електропроводки до кухонних столів. Директорка садочку каже: на капітальний ремонт чекали дуже довго. На повне оновлення харчоблоку з бюджету міста виділили майже 800 тисяч гривень.

Мер Ужгорода Богдан Андріїв особисто контролює проведення ремонтних робіт. Адже створення комфортних умов для малюків – пріоритетне завдання роботи міської влади.

Садочок № 40 із цілодобовим перебуванням дітей також зазнав відчутних змін: вже за місяць тут буде нова кухня з оновленими водо- та електромережами. Сучасний харчоблок – дуже потрібний садочку, адже в дітей тут п’ятиразове харчування. Детальніше про ремонт у цьому садочку ТУТ.

За останні 3 роки капітально відремонтовано 10 дитячих садочків. Ще три дошкільні навчальні заклади міська влада Ужгорода планує оновити найближчим часом.

Більше дивіться у відео:

Uzhgorod.net.ua, головне фото зі сторінки Богдана Андріїва

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

20 травня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів