В ужгородському садочку № 40 вперше за три десятиліття ремонтують харчоблок

В ужгородському садочку № 40 вперше за три десятиліття ремонтують харчоблок
Поки діти на карантині, в Ужгороді ремонтують приміщення дитячих дошкільних закладів. Роботи виконують за кошти міського бюджету.

 

Про капремонти в харчоблоках ужгородських дитчих садочків стало відомо вчора, хоча тривають вони, як виявилося, вже протягом тривалого часу. Так, як вчора ми вже писали, наразі підходить до завершення капремонт харчоблоку в дитсадку № 7, що по вул. Волошина.

До теми: Ужгородський міський голова Богдан Андріїв: Поки дитсадки тимчасово не працюють, приводимо їх до ладу

Проте виконують роботи в харчоблоці ще в одному дошкільному закладі - ДЗО № 40, який є єдиним цілодобовим закладом для перебування дошкільнят (принаймні нам так відомо) в Ужгороді. Наші журналісти вирішили спитати дозволу і подивитися на власні очі, що відбувається.

Тут виконують роботи вперше за три десятиліття, а може, й за більше часу. Керівник закладу Марія Михайлівна Ворожильник щодня на роботі, все контролює. Розповідає, що заклад унікальний тим, що в ньому передбачене цілодобове перебування дітей:

"Є родини, де батьки працюють в другу зміну, приміром, тому діти мусять до вечора перебувати в садочку. Саме тому у нас передбачене, до речі, й п'ятиразове харчування. А коли багато готувати, то умови мають бути належні. Тому для нас ремонт харчоблоку - це просто надважливо!"

Наразі в харчоблоці збили стару плитку та міняють водопровідну та каналізаційну мережі, оновлюють електромережі тощо. Загальна вартість робіт близько 700 тис.

З закінченням карантину до садочка повернуться малюки, а загалом в дошкільному закладі виховують сотню ужгородських діток.

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграм

 

19 травня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів