Богдан Андріїв доручив вивчити питання передачі одного з приміщень Ужгорода у власність ГО "Щасливі діти"

Богдан Андріїв доручив вивчити питання передачі одного з приміщень Ужгорода у власність ГО "Щасливі діти"
Ольга Павлова та Людмила Сюзева – співзасновниці громадської організації "Щасливі діти" – сьогодні, у Міжнародний день захисту дітей, звернулися до Ужгородського міського голови Богдана Андріїва з клопотанням про безоплатну передачу комунального приміщення на вул.Котляревського, 59 у власність ГО “Щасливі діти”.

 

Громадська організація діє в Ужгороді з 2014 року, а в цій будівлі – з 2016 року і їй буквально подарували друге життя: замінили вікна, оновили дах, облаштували зручний і затишний простір. Зараз планують залучити грантові кошти на капітальний ремонт. Проте у січні-березні цього року вже мали прецедент, щодо цього приміщення, який оцінюють як спробу рейдерства, тому і хочуть, аби будівлю передали для потреб дітей.

Відколи «Щасливі діти» діють в Ужгороді, було реалізовано 56 проєктів для різних категорій дітей, провели форум-фестиваль «Місто щасливих дітей», участь у якому взяли понад 3000 юних ужгородців. Сьогодні, 1 червня, стартує ще одна яскрава ініціатива – “Унікальні туристичні маршрути “Пізнай Ужгород” в інтерактивних листівках з аудіогідами”, підтримана Українським культурним фондом.

Міський голова Богдан Андріїв наголосив, що вдячний громадській організації за всі креативні проєкти для малят і підлітків Ужгорода і дав доручення вивчити питання передачі приміщення, винести його на розгляд міських депутатів.

Ужгородська міська рада

 

01 червня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів