Тікав закордон: на Закарпатті правоохоронці затримали причетного до смерті рахівчанина

Тікав закордон: на Закарпатті правоохоронці затримали причетного до смерті рахівчанина
31 травня близько 8 години ранку до поліції Рахова надійшло повідомлення від перехожих, що на одній із вулиць міста виявили тіло чоловіка без ознак життя.

 

На місці події поліцейські встановили особу померлого – 47 річний місцевий мешканець. Також було встановлено, що напередодні ввечері цей чоловік та ще троє його друзів розпивали спиртні напої. Згодом між потерпілим та одним з учасників застілля виник конфлікт, який переріс в бійку. Зловмисник наніс потерпілому тілесні ушкодження, які призвели до смерті.

В поліції за даним фактом було розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст. 121 Кримінального кодексу України, тобто умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого. Зловмиснику слідчі Рахівського відділення поліції заочно повідомили про підозру у вчиненні вказаного злочину та звернулися до суду з клопотанням про взяття підозрюваного під варту. В подальшому вживалися заходи по встановленню його місця знаходження.

Так, сьогодні, 2 червня, підозрюваного у злочині затримали працівники прикордонної служби України при спробі незаконного перетину державного кордону в селі Дякове, що на Виноградівщині. Втікача вже передали поліцейським.

Відповідно до санкції інкримінованої статті йому загрожує позбавленням волі на строк від семи до десяти років. Досудове розслідування триває.

Поліція Закарпатської області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

03 червня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів