На Ужгородщині побудують сміттєсортувальний та переробний завод?

На Ужгородщині побудують сміттєсортувальний та переробний завод?
Учора в Ужгородській РДА відбулися громадські слухання. Обговорювали Детальний план території для розміщення об’єкту з переробки твердих побутових відходів, за межами населеного пункту, на території Іршавської сільської ради.

 

У слуханнях взяли участь мешканці сіл Ужгоросдького району - Дубрівка, Ірлява, Андріївка, Чабанівка, загалом близько 86 учасників. Йшлося про підприємство з переробки твердих побутових відходів. Перед громадою Ужгородського району виступив архітектор Віталій Гурин (ТОВ «Смарттаун», - розробник). Він розповів, що під час розробки плану врахували: підприємство має бути екологічно чистим тут застосовуватимуть сучасні технології вимоги щодо відстані як до населених пунктів, так до доріг чи водойм провели геологічну розвідку «ДПТ» пройшов процедуру стратегічної екологічної оцінки

Об’єкт матиме 2 в’їзди/виїзди (для сміттєвозів та для так званого «чистого» транспорту) та 3 зони:

  • адміністративну;
  • сортування;
  • переробки.

Проект розглядався на містобудівній раді при управлінні містобудування та архітектури Закарпатської ОДА, де отримав підтримку як такий, що відповідає усім державним будівельним нормам України.  За відкриття такого підприємства учасники слухань проголосували одноголосно.

Закарпатська ОДА

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

03 червня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів