Стало відомо, чи запрацюють найближчим часом дитсадки Ужгорода

Стало відомо, чи запрацюють найближчим часом дитсадки Ужгорода
Дитячі дошкільні заклади в Ужгороді з вівторка, 9 червня, не працюватимуть. Таке рішення прийняли на засіданні міського штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації в Ужгородській міській раді.

 

Керівник міського штабу із ліквідації наслідків НС, начальник управління охорони здоров’я Ужгородської міськради Василь Решетар за інформацією медичних закладів міста, Головного управління Держпродспоживслужби в Закарпатській області, Ужгородської міськрайонної філії ДУ «Закарпатський обласний лабораторний центр» повідомив, що наразі спостерігається несприятлива епідеміологічна ситуація, яка не дає можливості ввести послаблення протиепідемічних заходів, а саме дозволити відвідування закладів дошкільної освіти. Прийнято рішення знову розглянути це питання 12 червня.

Представники структурних підрозділів Ужгородської міської ради сьогодні також узяли участь у селекторній нараді через відеоконференцію за участю керівників Закарпатської облдержадміністрації, обласного департаменту охорони здоров’я, Головного управління Держпродспоживслужби у Закарпатській області, представників райдержадміністрацій та міськвиконкомів. Директорка департаменту охорони здоров’я Закарпатської ОДА Елизавета Біров навела статистичні дані щодо захворюваності, відзначила, що значна частина захворілих – медичні працівники.

Ужгородська міська рада

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

05 червня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів