В Ужгороді триває ремонт зеленої зони площі Петефі ФОТО

В Ужгороді триває ремонт зеленої зони площі Петефі ФОТО
Після відремонтованої площі Петефі логічно причепурити і сквер поблизу. Роботи тут просуваються доволі активно. Ми глянули, що там роблять і скільки вже зробили.

 

Ремонт зеленої зони площі Петефі в Ужгороді стартував буквально наприкінці травня. Розпочали роботи спочатку в тій частині площі, яка навпроти Ужгородської школи мистецтв. Будівельники вибрали стару плитку, очистили її, склали і, встановивши нові бордюри, знову викладають.

Також тут здійснювали заміну окремих комунакацій. 

Частина, де ще не здійснені ремонти, нагадує, якою жахливою площа була...

Зараз уже виклали доріжки в центральній частині зеленої зони сквера на Петефі.

Наразі роботи вже тривають у частині, наближеній до Будинку побуту.

Для довідки

За даними Ужгородської міської ради з посиланням на управління містобудування та архітектури міської ради, проєкт розглянутий у Міністерстві культури України (лист 04.06.2019 № 03-06/373), а також пройшов погодження в департаменті культури Закарпатської ОДА (лист 19.05.2020 № 01-12/532) з рекомендаціями та зауваженнями членів Консультативної ради з питань охорони культурної спадщини при Закарпатській облдержадміністрації. Наявні зелені насадження – дерева та кущі – буде збережено, земляні роботи проводитимуть під обов’язковим наглядом фахівця-археолога. 

Проєкт «Капітальний ремонт зеленої зони на площі Петефі в м. Ужгороді» пройшов експертизу, одержано дозвіл на проведення робіт з порушення цілісності об’єктів благоустрою та отримано повідомлення № ЗК061201420289 від 21.05.2020 про початок будівельних робіт на об’єкті.

Капітальний ремонт передбачає заміну існуючого покриття доріжок, встановлення нових урн, лавиць, ліхтарів, влаштування велопарковки, відновлення огорожі.

uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

11 червня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів