Кожен ужгородець може подивитися, на ремонти яких будинків та вулиць міста виділяли кошти

Кожен ужгородець може подивитися, на ремонти яких будинків та вулиць міста виділяли кошти
Видатки на ремонти в Ужгороді за останні 3 роки проаналізували сьогодні під час онлайн пресбрифінгу, який провела команда Антикорупційного штабу. Спікери – Юлія Гречка, голова Правління ГО “Антикорупційний Штаб”, та Сергій Миткалик, виконавчий директор цієї громадської організації. Розповіли, як працює платформа, чим вона може бути корисна, представили результати дослідження видатків Ужгорода на ремонти, починаючи з 2017 року, виокремили найдорожчі ремонти, проаналізували кількість підрядних організацій-переможців тендерів тощо.

 

Міський голова Ужгорода Богдан Андріїв, який узяв участь у пресбрифінгу, відзначив фахову роботу розробників проєкту, адже тепер кожен охочий за допомогою такої мапи може подивитися, чи виділялися кошти на ремонт його будинку, прибудинкової території чи, наприклад, вулиці. Платформа «Карта ремонтів» дуже корисна і є ще одним, додатковим, електронним інструментом контролю з боку громадськості за видатками місцевого бюджету, роботами, які проводяться.

На офіційному сайті Ужгородської міської ради відсьогодні також є посилання на цю платформу – https://rada-uzhgorod.gov.ua/karta-remontiv. Ужгородці можуть дізнатися про ремонтні роботи, які їх цікавлять, суму спрямованих на них коштів, інформацію про підрядника, можна залишати також коментарі чи скарги.

Довідково. Карта ремонтів – це перша онлайн-платформа, яка оновлюється в режимі реального часу, містить максимальну базу ремонтів включно з найвіддаленішими куточками країни, має зручний інтерфейс та можливість зворотного зв’язку. За допомогою Карти можна легко контролювати мільярди гривень, які щороку виділяються місцевою владою на проведення ремонтних робіт у школах, садочках, лікарнях, житлових будинках. Якщо ж роботи не виконуються, або ж були проведені неякісно, кожен громадянин може зафіксувати цей факт шляхом коментаря чи фотографії об’єкту. Карта повністю автоматизована та оновлюється у онлайн-режимі.

 

16 червня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів