Традиційна бринза Хустщини: як вівчарі і сировари об’єдналися, щоб врятувати давнє ремесло (ВІДЕО)

Традиційна бринза Хустщини: як вівчарі і сировари об’єдналися, щоб врятувати давнє ремесло (ВІДЕО)
"Асоціація вівчарів Хустщини" створена у 2017 році, щоб зберегти вівчарство як багатовікове традиційне ремесло місцевих горян.

 

Зараз до неї входить десяток вівчарів, які хочуть, щоб справа, яку вони люблять і якою живуть, була успішною. За короткий час бренд "Традиційна бринза Хустщини" став досить відомим не тільки на Закарпатті, а й у інших регіонах України. І з кожним днем є все більше і більше поціновувачів бринзи і її ніжного смаку, що народжується на високих полонинах Хустщини.

Б’ютифул Карпати

 

24 червня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів