Де в Ужгороді запрацюють нові літні тераси?

Де в Ужгороді запрацюють нові літні тераси?
Рішення про облаштування схвалили сьогодні на засіданні виконкому.

 

"Члени виконкому Ужгородської міської ради погодили підприємцю Павлу Фокіну розміщення навісу до власного кафе-магазину на вул. Василя Балога, 2 е. Замовнику необхідно розробити паспорт опорядження фасаду будівлі та проєкт благоустрою прилеглої території, погодити його з департаментом міського господарства і управлінням містобудування та архітектури.

Надали паспорти відкритих літніх майданчиків для здійснення підприємницької діяльності на базі стаціонарних закладів ресторанного господарства:

  •  ФОП Василю Бабидоричу – на 21 посадкове місце на просп. Свободи, 52 а (кафе "Палітра смаків" ) площею 30 м2 у центральній зоні;
  •  ФОП Тетяні Колесник – на 10 посадкових місць на вул. Швабській, 44 (кафе "Galiano") площею 24 м2 у центральній зоні частково на власній земельній ділянці;
  •  ФОП Івану Мелеганичу – на 36 посадкових місць на вул. Тиводара Легоцького, 3 а (паб "Woodville hub") площею 56 м2 у периферійній зоні.

Також припинили дію паспортів відкритих літніх майданчиків для здійснення підприємницької діяльності: на 14 посадкових місць на вул. Августина Волошина, 2 а (кафе) площею 21 м2 у центральній зоні та на 58 посадкових місць на просп. Свободи, 45 (кафе "Prima Pizza") площею 82 м2 у центральній зоні.

Крім того, погодили ФОП Людмилі Галушці розміщення групи тимчасових споруд для здійснення комерційної діяльності на вул. Тиводара Легоцького, 56 а. Управління містобудування та архітектури має оформити паспорти прив’язки тимчасових споруд".

Джерело: Ужгородська міська рада

 

24 червня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів