Внаслідок негоди на Закарпатті попередні збитки оцінили в 125 мільйонів гривень

Внаслідок негоди на Закарпатті попередні збитки оцінили в 125 мільйонів гривень
125 мільйонів гривень – така попередня вартість збитків унаслідок негоди на Закарпатті. Йдеться про зруйновані 5 доріг місцевого та державного значень, берегоукріплення, дамби та мости, розповів голова ОДА Олексій Петров. Через паводок 23 червня підтопило 153 двори на Закарпатті. Збитки жителів підрахують на місцях спеціально створені комісії.

 

На трасі "Мукачево-Львів-Рогатин" у присілку Кевелів, поблизу Ясіня на Рахівщині, внаслідок підняття рівню води течія річки Чорна Тиса розмила берег під дорожнім покриттям і 30 метрів дороги обвалились.

"Внаслідок переливів річок було підтоплено 5 ділянок дороги у Рахівському районі. На цих ділянках дороги державного значення "Мукачево-Рогатин-Львів" був обмежений проїзд, тобто автівкам там не дозволяли проїжджати. Однак вже на ранок 24 червня вода зійшла самоплином, далі проїзд всіма автошляхами Рахівського району був забезпечений. Тобто Рахівщина вже від світу не відрізана. Єдиною проблемною залишається ділянка між населеними пунктами Кваси та Ясіня, поблизу урочища Кевелів", — повідомила Суспільному речниця ДСНС Закарпаття Наталія Батир.

 

Внаслідок негоди на Закарпатті попередні збитки оцінили в 125 мільйонів гривень

24 червня біля провалля чергують поліцейські. Рух автотранспорту здійснюється лише однією смугою, — каже речниця Нацполіції в області Ганна Дан. На місці працюють поліцейські, які стежать за дотриманням правил безпеки дорожнього руху. Детальніше дивіться в сюжеті:

Суспільне Закарпаття

 

24 червня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів