ТОП-5 причин, чому потрібно носити маску

ТОП-5 причин, чому потрібно носити маску
Всесвітня організація охорони здоров'я змінила рекомендації щодо носіння масок: тепер їх радять носити усім, а не лише людям з групи ризику. У цьому разі ймовірність зараження знижується до 1,5 %. Ми вирішили подумати про нетипові причини носити маску, щоб переконати вас у необхідності користуватися цим засобом захисту, інформує Ukr.Media.

 

Не робіть макіяж або не голіться

Якщо ваш чоловік давно мріяв відростити бороду, але боїться виходити на вулицю з трьома волосинками на щоках, саме час зважитися на зміни і приховати бороду, що відростає, під маскою. А вам можна фарбувати лише очі або не фарбуватися зовсім: одягніть сонцезахисні окуляри, адже погода сприяє цьому, і вперед! Все одно усі ваші зусилля, витрачені на макіяж, від частоти дихання і швидкого виділення шкірного жиру будуть зведені нанівець. Поміркуйте про те, скільки грошей на дорогій косметиці ви заощадите протягом цього часу — мабуть, на них можна придбати щось більш корисне.

Будьте у тренді

Не обов'язково носити медичні маски — їх можна замінити на тканинні альтернативи. Хоча вони вимагають від вас більшої уважності щодо догляду у вигляді прання і прасування. Давайте будемо чесними: одноразові маски теж майже ніхто не замінює. Тканина легко переться у машинці разом з іншим одягом, або кип'ятиться у каструлі — у результаті ви убезпечите своє здоров'я більше, ніж з аптечними масками, купувати які регулярно дорого і шкідливо для екології.

Не турбуйтеся про акне

Через невроз, рідкісні виходи на вулицю і мізерне харчування під час карантину ваша шкіра могла значно змінитися. Саме час одягнути маску і піти на прогулянку, давши їй насититися киснем і трохи засмагнути, а прищикам — підсохнути від ультрафіолетового світла. З підвищенням активності вам захочеться пити більше води і їсти свіжі фрукти й овочі, що позитивно позначиться на якості шкіри. Як бачите, маска стане відмінним стимулом до зміни сформованих протягом карантину звичок.

Виглядайте розумнішими за оточуючих

У порівнянні з людьми, які не визнають небезпеку вірусу, ви будете виглядати справжнім експертом.

Будьте собою

Більше не потрібно натягувати неприродну посмішку, коли зустрічаєте неприємних вам знайомих — тепер ви можете швиденько привітатися з ними і рухатися далі, не боячись осуду. Не соромтеся показати язик або зробити іншу гримасу, коли людина вас дратує — все одно вона цього не побачить. Будьте вільними і смійтеся з себе, адже сміх продовжує життя!

 

30 червня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів