Жінкам на замітку: в яких випадках не варто користуватися живильними кремами і чим їх можна замінити?

Жінкам на замітку: в яких випадках не варто користуватися живильними кремами і чим їх можна замінити?
Багато жінок вважають, що нічний крем обов'язково повинен бути поживним, щоб шкіра отримала якомога більше користі і виглядала молодо. Однак це не зовсім так. Звичайно, живильним кремом варто користуватися, але не постійно. Це пояснюється наступними причинами, інформує Ukr.Media.

 

Причини

  1. Якщо регулярно користуватися одним і тим же кремом, він просто перестане діяти, бо шкіра до нього звикне. Тому час від часу крем треба міняти на інший склад.
  2. Багато живильних кремів мають густу консистенцію. Товстий шар крему просто закриває пори, закупорюючи їх. В результаті всі токсичні речовини, що руйнують шкіру і приносять їй шкоду, не можуть самі вийти назовні. Найнеприємніше, що може трапитися, це поява запалення або роздратування.
  3. Тільки в органічних кремах немає хімічних добавок. В інших засобах вони присутні. Вся хімія на обличчі постійно — це не є добре. Тому використовувати живильні креми треба курсами, чергуючи їх з іншими засобами.
  4. Якщо шкіра жирна, то живильний крем може спровокувати підвищене вироблення підшкірного сала. Особливо це видно в літній час, коли шкіра просто лисніє. Тому в жаркий час взагалі краще не використовувати живильний крем.

Чим замінити живильний крем

  1. Бджолиний віск є продуктом номер один в боротьбі за молодість і красу. Це натуральний компонент. Його можна застосовувати як самостійно, так можна змішувати з іншими компонентами, щоб посилити вплив. Варто пам'ятати, що віск розтоплюється на водяній бані. Можна змішати його з оливковою олією у пропорції 1 до 1. Такий натуральний крем стане відмінною профілактикою появи зморшок.
  2. Можна використовувати олії, але при цьому регулярно робити пілінги, щоб відкрити пори. Ідеально підійде кокосова олія. Багато косметологів запевняють, що ця олія може замінити зволожувальний крем.
  3. Молоко і сметана також зможуть замінити живильний крем. Молоко треба застосовувати при сухій шкірі обличчя, а сметану — при жирній.
  4. Маски зі свіжих ягід стануть рівноцінною заміною живильного крему. Адже шкіра отримає максимум поживних речовин з натуральних і свіжих продуктів.

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

14 липня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів