Жіноча шпаргалка: проблеми, з якими жінки звертаються до косметолога під час холодів

Жіноча шпаргалка: проблеми, з якими жінки звертаються до косметолога під час холодів

 

З настанням холодів і до самого початку весни наша шкіра перебуває у стані серйозного стресу, оскільки коливання температури, дощ, сніг і сухе повітря роблять свою справу. У цей період важливо подбати про шкіру і вчасно звернутися до косметолога. Ми вирішили з'ясувати, з якими проблемами найчастіше звертаються до нього дівчата з міст, інформує Ukr.Media.

Сухість

Холод приносить таку неприємність, як сухість шкіри, причому це може статися як з нормальною, так і з жирною шкірою. У випадку з жирним типом восени існує велика ймовірність зневоднення: напевно вам знайоме відчуття, коли шкіра на відкритому повітрі поступово стягується, а на поверхні з'являється жирний блиск, при цьому на дотик шкіра жорстка і шорстка. Природно суха шкіра зіштовхується з ще більшими проблемами, включаючи ранні зморшки, стягнутість і навіть дрібні тріщини. Якщо ви ще не встигли підібрати домашній догляд, порадьтеся зі своїм косметологом, який підбере правильну доглядову лінійку.

Тьмяність

Другою причиною відвідування косметологічного кабінету восени стає тьмяний колір обличчя, з яким не настільки легко боротися. Зазвичай, основною причиною стає підвищений стрес, з яким зіштовхується кожен другий житель великого міста, також існує велика ймовірність отримати землистий колір обличчя через різку зміну клімату, наприклад, після відпустки. У будь-якому випадку порушення захисного бар'єру шкіри вимагає його відновлення професійними засобами, які також повинен підбирати фахівець.

Ряба шкіра

Або "гусяча". Професіонали називають цей стан гіперкератозом. Тут причина також може ховатися у зміні клімату, але найчастіше до появи негарних дрібних плям призводить неправильний догляд за шкірою або косметика, що не відповідає вашому типу шкіри. Однак проблема у більшості випадків вирішується стандартними косметологічними процедурами, наприклад, пілінгом.

 

10 грудня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів