Чому так важливо користуватися тоніком для обличчя в зимовий період

Чому так важливо користуватися тоніком для обличчя в зимовий період
Причини, щоб включити тонік в щоденний етап догляду за шкірою обличчя.

 

Багато жінок просто ігнорують тонік, бо не розуміють, для чого він потрібен. Косметологи запевняють, що тонік — це обов'язковий засіб по догляду за шкірою обличчя. Його необхідно використовувати з наступних причин:

  • Тонік завершує етап очищення шкіри. Не завжди вода змиває весь гель для вмивання або інші засоби. Тонік допомагає це зробити.
  • Тонік допомагає закрити пори. Вранці це допомагає запобігти потраплянню пилу і бруду. Увечері в пори не потрапляє крем і сироватка. Тому не відбувається закупорка пір, не з'являється запалення і прищі.
  • Тоніки сьогодні збагачують різними речовинами, які сприяють кращій мікроциркуляції крові. Тому крем і сироватка швидше вбираються.

Цих причин достатньо, щоб включити тонік в щоденний етап догляду за шкірою обличчя, інформує Ukr.Media.

З настанням осінньо-зимового періоду, тонік просто необхідний, бо догляд за шкірою повинен бути більш ретельним. У холодну пору року тонік допомагає вирішити наступні завдання.

Зволоження

Як відомо, взимку шкіра ще більше потребує зволоження, бо в приміщенні переважає сухе повітря. Відбувається це з тієї причини, що включається центральне опалення. Вологи шкірі не вистачає. Тонік допомагає зволожити шкіру, бо в його складі присутня гіалуронова кислота. Вона і сприяє тому, що шкіра тривалий час залишається зволоженою. Також обличчя виглядає свіжим і відпочилим протягом усього дня.

Вирівнювання тону шкіри

Всі косметологи рекомендують після літнього періоду починати використовувати кислоти. Вони допоможуть м'яко прибрати омертвілі частинки зі шкіри, тим самим вирівнюючи тон шкіри. У складі багатьох тоніків присутні кислоти. Вони допомагають ефектно очистити шкіру. В результаті тон стає рівнішим, шкіра стає сяючою і набуває здорового вигляду.

Пігментація

Як не намагаються жінки захищати влітку шкіру від попадання сонячних променів, не завжди виходить це зробити. У деяких після літа стають більш яскравими веснянки. Також можуть з'явитися пігментні плями. Все ті ж кислоти, які є в складі тоніка, допоможуть зробити обличчя світлішим. При регулярному застосуванні тоніка плями зовсім проходять.

Тонік взимку — це невід'ємний засіб по догляду за шкірою, який вже через кілька тижнів застосування дасть видимий результат.

 

20 листопада 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів