Послаблення карантину на Закарпатті імовірне для маршруток і спа-зон. На відкриття дитсадків сподіватися не варто

Послаблення карантину на Закарпатті імовірне для маршруток і спа-зон. На відкриття дитсадків сподіватися не варто
Сьогодні в Закарпатській ОДА відбулася пресконференція щодо ситуації в області з COVID-19. Голова ОДА Олексій Петров відповідав на питання журналістів щодо карантинних обмежень та стабілізації динаміки захворюваності на COVID-19.

 

Голова Закарпатської ОДА Олексій Петров каже: «Динаміка захворюваності трохи зменшилася. У нас стале плато. Навантаження розподіляється по тижню: на початку тижня трохи менше. Бачимо зменшення кількості показників інфікованих. Сьогодні на 16:00 я запропонував провести засідання ТЕБ та НС щодо послаблення карантинних обмежень. Це стосуватиметься басейнів та спа-зон, а також курсування маршруток на вихідних, щоб розпочати туристичний сезон».

Відновлення роботи дитсадків поки чекати не слід, - додає голова ОДА:

«Щодо дитсадків, ми не можемо приймати це рішення на рівні регіональної комісії. Ці повноваження на себе взяла державна комісія ТЕБ та НС. Є визначена заборона на функціонування таких закладів. Тому ми і не будемо її ставити на розгляд».

Також голова ОДА сказав, що обмеження не стосується ні санаторних, ні рекреаційних закладів. Та нагадава, що на численні прохання на Закарпатті дозволили функціонування закладів харчування до 23:00 і їх роботу всередині приміщень.

А от для туристів в'їзд в область вільний, але з контролем:

«Туристичний напрямок зараз дисциплінований. Там відбувається температурний скринінг. Більше уваги приділяють людям, які приїжджають із інших областей. Тому зауважу, що нерегулярні туристичні маршрути ми приймаємо», - нагадав Олексій Петров.

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

21 липня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів