YouTube-канал "UZHNU TODAY" презентує рубрику "УніверсиТЕD". Оновлюється щодня

YouTube-канал "UZHNU TODAY" презентує рубрику "УніверсиТЕD". Оновлюється щодня
Щороку безліч людей прагнуть потрапити на конференцію "TED", що займається розповсюдженням ідей, які повинні змінити світ. Конференція "TED" славиться своїми лекціями, які спочатку були зосереджені на технологіях, розвагах та дизайні, але згодом включили також природничі науки, мистецтво, освіту, культуру, бізнес, глобальні проблеми, сталий розвиток — широке коло тем, що разом формують наше майбутнє. Ми завжди йдемо в ногу зі світовими трендами і підготували для Вас дещо цікаве. Ми запускаємо на нашому YouTube-каналі "UZHNU TODAY" рубрику "УніверсиТЕD" - серію коротких відеороликів від найкращих спікерів нашого рідного університету на найрізноманітніші теми.

 

Рубрика "УніверсиТЕD" надасть можливість насолоджуватися відеороликами в стилі "TED" студентам, абітурієнтам чи просто групам друзів.

Давайте поговоримо про презентації. Наскільки ретельно Ви продумовуєте наповнення кожного слайду? Просто набір картинок та тексту? І цікаво, чи ставите Ви за мету вразити глядача? Сьогодні ми змінимо Ваше уявлення про створення презентації! Cаме тому підготували ТОП 10 кроків до створення актуальних та цікавих для оточення презентацій, які представимо на прикладі успішних людей світу.

 

Близько 80% людей у світі, які носять брекети, вимушені були їх одягти саме через вплив восьмих зубів — так званих «зубів мудрості». У цьому відео ми розкриємо секрет ідеально рівних та білосніжних зубів, як у голлівудських акторів. Піклуйтесь про своє здоров’я та завжди пам’ятайте, що красива усмішка – це здорова усмішка!

Любиш подорожувати? Підкорювати вершини? Тоді починай свою подорож разом з нами! Ми розкажемо Вам про край, який поєднав в собі мальовничі гори і полонини, виноградники та навіть тропічні дерева і чагарники. Закарпаття! Унікальне місце з своєю особливою природою, історією, звичаями та традиціями, котрі не залишать байдужими не тільки місцевих жителів, але й туристів з усіх куточків світу. Це одне з небагатьох місць, які цікаві для подорожуючих у всі сезони. Не дарма кажуть «Щоб любити рідний край, його треба добре знати!». Тому дивіться наше відео, пізнавайте рідний край та, звичайно, неймовірно його любіть.

 Що, на Вашу думку, спільного у Дональда Трампа, Марка Цукерберга, Ілона Маска та Біла Гейтса? Вони не лише керівники створених ними брендів, вони самі — бренди. У цьому відео говоритимемо про особистий бренд, як його створити і розвивати. Також дамо 10 простих порад, які допоможуть Вам сформувати СВІЙ особистий бренд. Як одного разу сказав відомий фінансист і мільярдер Ворен Бафіт: "Потрібно 20 років, щоб створити репутацію, і 5 хвилин, щоб її зруйнувати". Маленькими кроками до великого успіху!

 Мабуть, всі чули про Сім чудес світу та їхню цінність для всього суспільства. Це відео присвячено не класичному списку «Сім чудес світу», а тим чудесам, які у XXI столітті змушують людство мислити глобальніше, зустрічайте — «Сім суспільних чудес». Ні слова більше! Це потрібно бачити кожному, бо після перегляду Ви зумієте знайти себе у цьому суспільстві та відповісти на одвічне запитання «Що мені робити далі?». Людина приречена на роздуми про сенс життя і переглядаючи це відео без філософських роздумів про «все і вся» точно не обійдеться.

Техніка Stop Motion стає все більш популярною у всьому світі. Наприклад, американський гігант Netflix інвестував гроші в повнометражні проекти, які створюються в цій техніці. А лідери мультиплікаційного ринку вже мають у своєму активі лялькові фільми, які отримали численні міжнародні нагороди, в тому числі номінації на премію Оскар. Але не тільки кіно і мультиплікаційна індустрія працює в цій техніці. Свої рекламні кампанії із застосуванням stop motion створюють Apple, Ikea, Toyota, Lacoste, Samsung, Sony, McDonald's, Pepsi, Amazon, Versace та багато інших. Безперечно, створення анімаційних роликів Stop Motion - процес клопіткий і трудомісткий. Але результат перевершує всі очікування - неживі предмети оживають і створюють власну історію, тим самим утримуючи увагу споживача до кінця. 

Щороку сотні тисяч чоловіків і жінок помирають від раптової зупинки серця. Стається це приблизно кожні 45 секунд. Цих смертей можна уникнути за умови вчасного надання першої домедичної допомоги. Незалежно від віку чи професії, знання про те, як надати першу допомогу – безцінні. Адже ніхто не застрахований від того, щоб потрапити в ситуацію, коли саме від Вас залежатиме життя іншої людини. У цьому відео Ви зможете отримати всю необхідну інформацію про проведення найефективніших та найпростіших домедичних заходів для порятунку життя. 

 Стаття 1 Загальної декларації прав людини ООН проголошує «Всі люди народжуються вільними і рівними у своїй гідності та правах». Чому важливо знати права людини? Навіщо нам потрібні права та в чому їхня суть? Про це та більше у цьому відео.

uzhnu.edu.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

04 серпня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів