На час дії карантину особистий прийом громадян в Ужгородській міськраді призупинено

На час дії карантину особистий прийом громадян в Ужгородській міськраді призупинено
Поки діють карантинні обмеження, особистий прийом громадян керівництвом Ужгородської міської ради та керівниками структурних підрозділів призупинено. Про це нагадали на сторінці міськради у Фейсбук.

 

Міський голова, його заступники, керуюча справами виконкому, секретар міськради регулярно проводять пряму телефонну лінію, звернутися на яку можна з будь-яким запитанням. Керівники структурних підрозділів міськради проводять дистанційне консультування, номери телефонів та електронні адреси департаментів, управлінь, відділів – у блоці «Контакти для дистанційного консультування» на сайті Ужгородської міської ради.

  • Усно звернутися до Ужгородської міської ради можна за номером телефону 42-80-29.
  • Письмово звернення можна надіслати поштою на адресу: Ужгородська міська рада, пл. Поштова, 3, м. Ужгород, 88000.
  • Електронним листом – [email protected] (електронна пошта відділу роботи із зверненнями громадян) або [email protected] (електронна пошта загального відділу).
  • У фоє на першому поверсі міської ради також встановлено скриньку для кореспонденції.
  • Крім того, для подання електронного звернення можна скористатися формою, що розміщена на офіційному сайті міської ради в розділі «Звернення громадян».
  • Аналогічно можна подавати запит на публічну інформацію, також для подання запиту в електронному вигляді можна скористатися типовою формою запиту на сайті міської ради в розділі «Публічна інформація» . Якщо запит бажаєте подати усно – телефонуйте за номером: 42-80-30.
  • Звернення юридичних осіб приймаються на електронну скриньку [email protected] (електронна пошта загального відділу Ужгородської міської ради) або ж поштою на вказану вище адресу.

Бережіть себе та здоров'я всіх інших!

 

06 серпня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів