Майже 50 людей змінили свою виборчу адресу на Ужгород

Майже 50 людей змінили свою виборчу адресу на Ужгород
Близько п'ятдесяти людей змінили виборчу адресу, аби голосувати в Ужгороді на місцевих виборах. Про це сьогодні повідомив начальник відділу ведення Держреєстру виборців Ужгородської міськради Григорій Жирков. Цього року Центральна виборча комісія дозволила голосувати за фактичним місцем проживання, а не там, де ви зареєстровані.

 

Якщо ви на місцевих виборах 25 жовтня 2020 року хочете проголосувати там, де ви фактично живете, а не зареєстровані, то необхідно звернутися до відділу ведення Державного реєстру виборців того населеного пункту, де ви плануєте голосувати. Про це розповів начальник цього відділу в Ужгороді Григорій Жирков. До прикладу, ви родом не з Ужгорода і не тут зареєстроване ваше місце проживання, але живете ви в обласному центрі, то цьогоріч є можливість голосувати тут і за тих кандидатів, які балотуються саме в Ужгороді.

"Так само змінити виборчу адресу може і той, хто взагалі знятий з реєстраційного обліку і ще ніде не зареєстрував своє місце проживання", — сказав Григорій Жирков.

Суспільне Закарпаття

 

27 серпня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів