«АТБ» пропонує мешканцям Закарпаття європейську якість за українською ціною

«АТБ» пропонує мешканцям Закарпаття європейську якість за українською ціною
Зараз вже майже чотири мільйони громадян, до яких минулого року долучилися й мешканці нашого Ужгорода, є постійними клієнтами торговельної мережі «АТБ».

 

Їх повсякчас стає все більше, адже в 24 областях країни уже працюють 1148 таких супермаркетів. Щорічно приймають перших покупців не менше сотні нових магазинів у різних куточках країни. Нагадаймо: у 2019-му мережа «АТБ» прийшла й до нас на Закарпаття. В Ужгороді на вул. Капушанській, 175а з’явився перший інноваційний дискаунтер у регіоні. Відтак вже в 296 населених пунктах країни покупці віддають перевагу «АТБ» завдяки декільком важливим факторам. Це якість товарів, комфорт торгових залів, безпека продукції, широкий асортимент  та економія.

На поличках кожного з магазинів цієї торговельної мережі щодня представлено понад 3,5 тисячі найменувань гарантовано свіжих продуктів та якісних товарів першої необхідності.  «АТБ» системно впроваджує інноваційні технології в галузях ритейлу, архітектури, енергозбереження, будівництва тощо. В приміщеннях магазинів завжди комфортний мікроклімат.  Супермаркети працюють у режимі 24/7. Їх облаштували таким чином, аби в прикасових зонах не створювалися черги, а клієнтам було зручно переміщуватися з візком торговим залом. Навіть у найспекотніший день тут можна перевести дух, охолодитися фрешем, який  приготують на ваш смак. А ось прохолодним ранком або вночі приємно зігрітися та підбадьоритися горнятком зернової кави – у магазинах встановлені сучасні кавові машини.

Під час однієї зі своїх нещодавніх поїздок регіонами України президент Володимир Зеленський завітав на каву саме до супермаркету «АТБ», адже це зручно, комфортно та дуже смачно.

Подбали в «АТБ» і про клієнтів, які приїжджають за покупками на власному авто. Біля магазинів облаштовані просторі паркувальні майданчики зі зрозумілою схемою руху та камерами відеоспостереження. Місце для автомобіля тут знайдеться завжди.

Зараз реалізують ще один чудовий проєкт. У цих магазинах встановлюють поштомати «Нової пошти», що дозволить об'єднати похід за продуктами з отриманням посилки.

Також клієнт «АТБ» має реальну можливість економити значні кошти на покупках. Ціни на будь-які продукти тут традиційно нижчі за середньоринкові на 10–15%. Компанія  підписує договори з виробниками, не використовує послуг посередників, скоротила витрати на рекламу та ін. У супермаркетах «АТБ» діють щотижневі акційні пропозиції,  є бонусна програма, завдяки чому ціна може бути знижена на 40% та навіть більше.

Окрім постійної економії власних коштів, клієнти найбільшої торговельної мережі країни можуть розраховувати й на цінні призи. Наприклад, цього року компанія провела безпрецедентну за масштабом, географією та призовим фондом акцію «В «АТБ» купуй – АВТО наближай!». За 15 днів серед покупців «АТБ» розіграли п'ятнадцять новеньких іномарок. Сміливому проєкту не завадили навіть пандемія  коронавірусу та національний карантин, що розпочався тоді.

Традиційно одним із найважливіших  для клієнта питань є якість продуктів.  У мережі «АТБ» її гарантують.  Компанія працює на українському ринку ритейлу вже понад чверть століття. За цей час вона збудувала складну багаторівневу систему контролю якості. Тут регулярно проводять ретельні внутрішні перевірки і суворі міжнародні аудити. Супермаркети «АТБ» протягом кількох років проходять сертифікацію на відповідність загальновизнаному стандарту ISO 22000:2005. В його основу покладено принципи Hazard Analysis and Critical Control Points. Контролюють весь шлях продукту: виробництво, зберігання, транспортування.До контролю якості компанія долучила і найсуворіших ревізорів  – мільйони клієнтів. В усіх маркетах мережі діє програма «Гарантія свіжості». За її умовами кожному, хто виявив товар, строк придатності якого сплив, видають грошима його вартість у трикратному розмірі. В результаті на численні полички магазинів «АТБ», в тому числі й в Ужгороді, потрапляють лише якісні продукти.

Як бачимо, найбільший ритейлер України допомагає кожному покупцеві зекономити кошти й придбати гарантовано якісні та свіжі продукти до власного столу.

Діана Пазина

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

28 серпня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів