Як підготуватися до походу за місто: головні лайфхаки

Як підготуватися до походу за місто: головні лайфхаки
Пікнік в міському парку не вимагає серйозної підготовки, а для походу в ліс або гори потрібно добре підготуватися, адже маршрут може займати кілька днів.

 

Якщо підійти до організації походу правильно, то він принесе тільки позитивні емоції.

Місткий і міцний рюкзак

З собою потрібно взяти провізію, засоби гігієни, аптечку, аксесуари і ще багато корисних речей. Поки що для перенесення важких предметів не знайшли зручнішого рюкзака, аніж той, який можна підібрати тут https://allo.ua/ru/rjukzaki-i-sumki/.

Рюкзак повинен відповідати таким вимогам:

  • водонепроникність;
  • наявність кріплень для спорядження;
  • міцність тканини і швів;
  • наявність кишень для швидкого доступу;
  • вентильованість і ортопедичність спинки;
  • зручність фіксації і т. д.

Рекомендуємо розглянути відповідні моделі в категорії туристичних рюкзаків.

Що ще взяти в похід?

У поході може піти дощ або просто змінитися температура. Тому у вас обов'язково повинен бути запасний і теплий одяг. У походах, як правило, ночі проходять на природі, тому потрібен намет, спальний мішок і карімат. Подбайте про те, щоб була велика аптечка з найнеобхіднішим.

Розвести багаття не завжди можливо, тому краще взяти з собою пальник і кілька газових балонів. Не зайвим буде оргскло: воно горить практично в будь-яких умовах.

Для орієнтування на місцевості потрібен навігатор, але для підстраховки додатково візьміть паперову карту і механічний компас. Також не стануть зайвими захищений від пилу і вологи ліхтарик, складний або швейцарський ніж.

 

28 серпня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів