Проєкт «Безпечні міста» в Ужгороді: сьогодні відбулась онлайн-нарада. Що обговорили?

Проєкт «Безпечні міста» в Ужгороді: сьогодні відбулась онлайн-нарада. Що обговорили?
Партнери проєкту «Безпечні міста», який реалізується в Ужгороді та нашому румунському місті-побратимі Сату-Маре, сьогодні у режимі онлайн провели чергову робочу нараду.

 

Нагадаємо, проєкт «Забезпечення громадської безпеки шляхом співпраці правоохоронних органів та використання передових систем відеоспостереження в Ужгороді та Сату-Маре» реалізовується за грантові кошти програми ЄІС Румунія-Україна 2014-2020. Разом із Ужгородською міською радою, муніципалітетом румунського міста у проєкті задіяні також патрульна поліція Закарпатської області, управління муніципальної варти Ужгородської міської ради, департамент муніципальної поліції Сату-Маре.

Нині обговорили, як впроваджується проєкт, шляхи подолання перешкод, що виникли через пандемію COVID-19. Окремою темою дискусії стало питання зміни календарного плану впровадження певних заходів та продовження строків реалізації самого проєкту, що вимагає внесення змін до грантової угоди. Домовилися підготувати спільне звернення до керівних органів програми Румунія-Україна 2014-2020 щодо продовження строків реалізації проєкту на 6 місяців.

Ужгородська міська рада

 

28 серпня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів