Майже 8 тонн сировини за зміну переробляють на Станції заготівлі вторсировини в Ужгороді

Майже 8 тонн сировини за зміну переробляють на Станції заготівлі вторсировини в Ужгороді
Майже 8 тон сировини за одну зміну переробляють на Станції заготівлі вторинної сировини в Ужгороді. Про це розповів начальник Руслан Шварц. За його словами, сировину забирають зі всієї області, найбільше — з обласного центру.

 

Процес переробки пластикових пляшок на вторинну сировину починається з того, що спочатку їх сортують, потім миють та сушать. Начальник станції Руслан Шварц розповів, що спочатку від тари відділяють етикетку та пробку, бо вони з іншого матеріалу. В процесі, за словами начальника, задіяно 5 циклів мийки, які відмивають флакон, тобто діють одна первинна мийка й 4 промивних.

Майже 8 тон сировини за зміну переробляють на Станції заготівлі вторсировини в Ужгороді

"І сушка, тобто продукт має бути ідеально сухий, ідеально чистий та ідеально сухий. Ця лінія це все забезпечує. Тобто тут не тільки подробити, а й відділити лишнє, помити й висушити. За один день, стандарт роботи – 8 годин, можна переробити 8 тон плюс-мінус", — розповів Руслан Шварц.

Загалом Станція заготівлі вторсировини має чотири цехи. У першому збирають і фасують макулатуру й плівку, у другому – пластик, у третьому – скло, у четвертому – пластикові пляшки. Далі зібрану сировину відправляють на переробку в Київ, Львів, Чернівці, Харків та Хмельницький.

 

Суспільне Закарпаття

 

31 серпня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів