Останній день літа 2020 в Ужгороді (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Останній день літа 2020 в Ужгороді (ФОТОРЕПОРТАЖ)
Якось уже звично називати літо маленьким життям. Саме ця пора року найбільше сповнена пригодами, відпочинком, романтикою теплих вечорів, зорепадами і піснями біля вогнища. Літо-2020 перегортає свою останню сторінку і ми в Uzhgorod.net.ua вирішили зберегти її у пам'яті містян.

 

Сонячне і дощливе, різною мірою карантинне і не таке яскраве для міста, як зазвичай. У 2020 не було улюблених Параду наречених та Ужгородської регати (принаймні у звичному вигляді)... Але були заходи в новому, вуличному, форматі, були благодійні та спортивні події і навіть рекорди.

Цього літа на вулицях Ужгорода було більше містян і менше туристів. Значна частина ужгородців пропустила літній відпочинок за кордоном, натомість обрала рідні українські Карпати. Ми, мабуть, трошки більше навчилися цінувати наш край і трошки краще пізнали красоти Закарпаття та України.

В останній день літа ужгородці так само п'ють вранішню та післяобідню каву в улюблених закладах, але ранки стали трохи прохолоднішими, а перші промені сонця пестять обличчя пізніше.

"Бруно! Ти чого заліз на лавку? Ану злізай", – каже своєму спаніелю хазяїн. А на іншій лавиці жінка обговорює із кимось покупки, очевидно, для закладування: "У мене огірки в сумці. Несу додому. За сім шістдесят". 

А ще карантинне літо – це "О, привіт! Я тебе без маски не впізнала!" і "Давай посидимо на набці. Я навіть бачу для нас вільну лавицю".

Яким був останній день карантинного літа – дивіться у фоторепортажі Ксенії Шокіної спеціально для Uzhgorod.net.ua. Фото авторки

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

31 серпня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів