Як завантажити відео з TikTok без зайвих зусиль

Як завантажити відео з TikTok без зайвих зусиль

 

З року в рік популярний сервіс TikTok стає дедалі популярнішим. Мільйони людей щодня створюють, публікують та переглядають коротенькі відеоролики, саме тому додаток є одним з провідних відеоплатформ.

Створити та опублікувати відеоматеріал на сервісі досить просто, а от коли виникає необхідність завантажити ролик на смартфон чи комп’ютер, тут можуть виникнути певні труднощі, зокрема, збережене відео містить водяний знак (лого ТікТока), що не завжди є доречним.

Аби без зайвих зусиль зберігати відео з платформи, можна скористатись безкоштовним сервісом sssTikTok. Це спеціальний завантажувач, котрий здатен допомогти завантажити будь-який відеоролик, а головне:

  • Без водяного знаку;
  • В HD якості;
  • У форматі mp4.

Як користуватись sssTikTok

Використовувати сервіс дуже просто – достатньо знайти відеоролик, котрий маєте намір зберегти, затим скопіювати посилання (тиснете на стрілочку «Поділитися», далі копіюєте лінк), після чого відкриваєте sssTikTok, вставляєте посилання на головній сторінці та клікаєте на «Завантажити».

Як бачите, все досить доступно, легко і просто. Відео з ТікТока завантажиться швидко, а головне – без надоїдливої ватермарки.

Переваги використання завантажувача sssTikTok:

  1. Можливість завантажувати необмежену кількість відеороликів;
  2. Сервіс дозволяє зберігати відео без лого ТікТок;
  3. Відео зберігається у якості HD;
  4. Є можливість завантажувати ролики в форматі mp4 або конвертувати в аудіоформат mp3;
  5. Завантажувач є абсолютно безкоштовнимяк для компютерів, так і для смартфонів. До речі, на телефон можна легко завантажити додаток sssTikTok в маркеті Google Play.

Чи можна завантажити відео з TikTok на iOS

Власники гаджетів від Apple часто стикаються з проблемою, коли хочуть завантажити відео з ТікТок, але це їм не вдається. Це обумовлено тим, що користувачі iOS до 12-ї версії включно не мають змоги зберігати відео через браузери накшталт Safari чи Chrome.

Однак цю, так би мовити, незручність можна вирішити двома шляхами. Спосіб 1: оновити свій пристрій до 13-ї (або вище) версії iOS. Спосіб 2: зайдіть в маркет AppStore, знайдіть та зхавантажте додаток «Documents by Readle». Далі знайдіть потрібне відео на TikTok і скопіюйте лінк, відкрийте браузер у додатку «Documents by Readle». Коли він відкриється, перейдіть на сайт ssstiktok.io, вставте посилання у відповідну формі і натисніть «Завантажити». От і все!

 

14 вересня 2020р.
-->

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів