3 варіації суконь з запахом від DRESSA

3 варіації суконь з запахом від DRESSA

 

Цей фасон регулярно повертається в моду: ефект запаху притягує погляди, підкреслює лінію талії, візуально витягує фігуру. М'які складки облягають стегна і груди, образ набуває природної жіночності. У каталозі інтернет-магазину Dressa https://dressa.com.ua/c/platia представлені різні моделі від українських дизайнерів з ефектом запаху.

Без ґудзиків

Ці моделі ідеальні для урочистих подій, весіль і ювілеїв. Легкий шовк армані і віскоза прекрасно драпіруються і формують красиві лінії. Додатково сукні прикрашаються викроєними по косій деталями поличок, воланами і рюшами.

Приталені моделі з розкльошеною спідницею прикрашені модним в цьому сезоні поясом-бантом. Романтики додають фантазійні рукава з широкими складками і високими манжетами.

З одним рядом ґудзиків

Асиметрична варіація сукні-сорочки зручна в офісних сарафанах. Широкі бретелі, низький виріз дозволяють змінювати блузки і щодня створювати новий образ. Цікаво виглядають моделі зі скошеною поличкою, яка задає моделі особливий ритм.

Один ряд зовнішніх ґудзиків і другий ряд прихованих — в такій моделі буде зручно в робочій обстановці: частини сукні не будуть нескромно розходитися в сидячому положенні. Офісний стиль позначений подвійним відкладним коміром і рукавами 3/4. Жіночої грайливості сукні надає заокруглена лінія полички.

З двома рядами гудзиків

Такі моделі називаються сукні-жакети або сукні-блейзери. По суті, це варіація на тему чоловічого двобортного військового мундира. Від бази залишилися два ряди ґудзиків — як правило, великих, добре видимих на моделі завдяки розміру, фактурі або контрастному кольору. Модель завдовжки вище коліна ідеально підходить для струнких дівчат: строго і спокусливо одночасно.

 

22 вересня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів