Кращі чоловічі сумки 2024 року: ТОП моделей, які варто додати у гардероб

Кращі чоловічі сумки 2024 року: ТОП моделей, які варто додати у гардероб

 

На радість чоловікам з розвиненим естетичним смаком, сумки перестали бути просто аксесуаром для транспортування потрібних предметів. Портфелі, барсетки, поясні сумки, шопери, рюкзаки та інша продукція відомих українських і закордонних брендів — це справжнісінькі витвори мистецтва, а також символи статусу і смаку, які претендують на роль невід'ємної частини улюблених модних образів. У нашій добірці представлені кращі моделі 2024 року, які об'єднують стиль, функціональність і якість. Будь то ділова зустріч, буденний вихід у місто або подорож — ви знайдете ідеальну сумку для будь-якого випадку.

Трендові аксесуари на всі випадки життя

У новому сезоні стилісти рекомендують подумати про те, щоб купити сумку чоловічу від Bally, Maison Margiela, Maison Kitsune, Sprayground, Paul Smith, Iceberg чи іншого виробника ексклюзиву.

Сумки Tote (тоут)

Класичний тоут — це прямокутна форма з двома ручками маленького або середнього розміру. Носять його в руці або на плечі. Раніше верх був відкритий, відділення одне без кишень. Зараз дизайн трансформується: у продаж надходять моделі з верхом, що закривається, кількома внутрішніми відділеннями, накладними кишенями, додатковими ремінями тощо — усе задля більшої практичності та цікавішого вигляду. Це може бути як повсякденна сумка для робочих речей і спортивного спорядження, так і стильний варіант для нетривалої подорожі. Найяскравіша модель нового сезону — Division Tote від Rag & Bone, представлена в чорному та бежевому кольорах.

Сумки через плече (кросбоді)

Ці моделі не надто місткі, але дозволяють завжди тримати під рукою найнеобхідніше. Навіть аксесуар невеликого розміру запросто вмістить смартфон, пластикові картки, ключі та ще кілька потрібних дрібничок. Найсвіжіший дизайн шукайте в колекціях:

  • Riot Division — сумки Lightweight Urban;
  • Barbour — практичні сумки-гаманці на довгому ремені;
  • Maison Kitsune — модель NYLON NECK POUCH.

Альтернатива — компактні поясні аксесуари Iceberg, Dickies, Neil Barrett, Etudes, які також можна носити через плече.

Міські рюкзаки

Найтрендовіші — чорного кольору, вони не виходять із моди щонайменше протягом 10 років. Найсвіжіший дизайн — у яскравих відтінках та з оригінальними принтами. Особливу увагу стилісти радять звернути на аксесуари з кількома відділеннями, прихованими кишенями, а головне, міцним каркасом. Ідеально — за розміром ноутбука. Зазвичай їх виготовляють з цупких матеріалів, щоб було зручно носити із собою не лише документи, але й гаджети. Цікаві пропозиції є в каталогах Sprayground, Hugo, Paul Smith, Y-3. Подорожувати на невеликі відстані буде зручно з аксесуарами від Maison Margiela (рюкзак Glam Slam backpack moon small), Barbour, Crash Baggage або Ripndip (Lord Nermal Velcro Hands Backpack).

 

17 липня 2024р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів