Жінкам на замітку: як правильно фарбувати вії?

Жінкам на замітку: як правильно фарбувати вії?

 

Мало купити хорошу туш, важливо навчитися нею правильно користуватися. Більшість з нас бездумно водять щіточкою вгору-вниз, але ж насправді потрібно рухатися вправо-вліво! Здивовані? О, це не єдиний сюрприз, який вас чекає в нашій статті, інформує Ukr.Media.

Використовуйте праймер

Мабуть, це головний секрет професійних візажистів: перед нанесенням туші вони використовують праймер. Він видаляє і ущільнює волоски, продовжує стійкість продукту і створює заповітний пуш-ап ефект. Якісний праймер ще і захищає вії від надломів, а тим часом укріплює волосся.

Вибирайте щіточку, а не туш

Як би не старались виробники переконати нас у зворотному, факт залишається фактом: секрет розкішних вій криється не стільки в самій туші, скільки у формі щіточки! Тому запам'ятовуємо: пряма і конусоподібна форма з мілкою щетиною подовжує і добре розділяє волосся; спіралеподібна, овальна, з густим і щільним ворсом — додає об'єм; вигнута форма відмінно підкручує. Ще найважливіший момент: наносьте туш рухами вправо-вліво — так вона краще покриє кожну війку.

Пудра на допомогу

Про цей лайфхак багато хто чув, пробували — одиниці. А потрібно було б. Як тільки нанесете перший шар туші, припудрить вії пухнастою щіточкою. Потім зразу ж наносьте другий шар. Ефект перевершить всі очікування: вії будуть здаватися вдвоє густішими й довшими.

Одна добре, а дві краще!

Використовуйте в макіяжі одну-єдину туш класичного чорного кольору — занадто скучно і малоефективно. Найкраще діяти по-іншому: спочатку наносити шар нейтрального (чорного або корисного) відтінку, потім — кольорового, а в завершенні — знову чорного або коричневого. Пам'ятаєте, це правило працювало ще на уроках малювання в молодших класах? Один колір здається легким і непримітним, якщо розширити його додатковими відтінками, отримаємо обсяг і багатомірність. Ось і тут так.

Профарбуйте корені та намалюйте стрілки

Щоб вії здавалися густішими, темною підводкою або олівцем заштрихуйте їх коріння, постарайтесь профарбувати смужку слизистої. Процедура малоприємна, але дуже ефективна. А плавно вигнута стрілка, яка злегка виходить за кут ока, здатна дивним чином візуально подовжити вії!

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

23 вересня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів