З’явився ще один рейтинг лідерів у змаганні за посаду міського голови Ужгорода

З’явився ще один рейтинг лідерів у змаганні за посаду міського голови Ужгорода
Богдан Андріїв, Віктор Щадей, Сергій Ратушняк, Віктор Петров та Павло Федака є лідерами у змаганні за посаду міського голови Ужгорода.

 

26-27 вересня Закарпатський інформаційно-аналітичний центр (ЗІАЦ) провів соціологічне дослідження в м. Ужгород на тему передвиборчих настроїв. Це перше дослідження після закінчення реєстрації кандидатів на посаду міського голови Ужгорода. Опитано 502 респонденти за репрезантивною вибіркою у всіх районах міста.

В опитувані немає таких «прогнозованих» учасників мерських перегонів, як Андрій Півень та Володимир Чубірко. Натомість з’явилися Павло Федака, Юрій Беляков та інші кандидати зареєстровані Ужгородською міською ТВК.

Що показало дослідження? Богдан Андріїв (16,2%) поки попереду, але високий антирейтинг стоїть на заваді у подальшому зростанні кандидата. Віктор Щадей (12%) втрачає майданний електорат і це відбивається на його загальному рейтингу. Сергій Ратушняк (11,2%) має стійке ядро постійних прихильників, але цього не досить для подальшого зростання. Віктор Петров (8%) має досить високий показник, складно сказати за рахунок чого, можливо йому додає одинакове прізвище з головою Закарпатської ОДА. Павло Федака (7,7%) зайняв правий електоральний фланг і за відсутності кандидатів у мери Ужгорода від «Європейської Солідарності» та ВО «Свобода» має значний потенціал для росту числа симпатиків націонал-патріотичного спрямування. Андрій Погорєлов (5,4%) може розраховувати на російськомовних Ужгорода та підтримку УПЦ МП. Олександр Білак (4,2%) проводить потужну і витратну кампанію, але його результат не вражає. Полковник Юрій Беляков (3,3%) користується популярністю у силовиків та частини атовської спільноти.

Не визначилися з вибором 26 відсотків ужгородців.

Трибуна

Дивіться також: Опубліковані свіжі рейтинги на посаду міського голови Ужгорода: Андріїв vs Щадей – різниця в 7 %

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

28 вересня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів