Опубліковані свіжі рейтинги на посаду міського голови Ужгорода: Андріїв vs Щадей – різниця в 7 %

Опубліковані свіжі рейтинги на посаду міського голови Ужгорода: Андріїв vs Щадей – різниця в 7 %
Соціологічна агенція «Соціологічна лабораторія», провела соціологічне дослідження у розрізі регіонів України. Замовником дослідження виступало українське представництво департаменту з політичних питань Бюро з демократичних інститутів і прав людини. Мета дослідження: вивчення соціально-політичної ситуації в Україні.

 

Видання kavilnews.com публікує останні результати електоральних симпатій ужгородців. Опитування проводилось методом стандартизованих особистих інтерв’ю за місцем проживання респондентів з 12 по 18 вересня 2020р. Кількість опитаних 1102 респондента. Статистична похибка не перевищує 2,5%.

За яку партію ви би проголосували якби вибори до міської ради відбувались в наступну неділю? (серед тих хто визначився зі своїм вибором)

За кого з кандидатів на посаду міського голови Ужгорода ви би проголосували якби вибори відбувались в наступну неділю? (серед тих хто визначився)

Кількість респондентів, які однозначно збираються взяти участь у виборах – 51%,  скоріше за все візьмуть участь у виборах – 15%, не будуть брати участь у виборах – 20%, скоріше за все не будуть брати участь – 14%.

Перший кабельний

 

22 вересня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів